“Heerlijk genieten van de Gaasterlandse natuur tijdens de Gaasterlandse Heuvelen Wandeltocht”

VOLG ONS IN DE MEDIA!

Gaasterlandseheuvelentocht 28-06-2014 (verslag van Fuotstappen.nl)

We gingen vanmorgen met zijn vieren naar Bakhuizen. De start was in de voetbalkantine. Om 9.00 precies mochten we vertrekken.

De tocht ging naar Hemelum. Daarna langs het Morrapaed. Altijd een mooi pad om te wandelen of te fietsen. Voor de Galamadammen gingen we rechtsaf, via de oude weg terug naar Hemelum. Het weer was prachtig, bijna de hele dag zon gehad, en een lekkere temperatuur om te wandelen.

Na Hemelum, door de bossen naar hotel Jans. We kwamen eerst nog langs een stempel- en koffiepost. We besloten toch door te wandelen want er waren geen zitplaatsen meer. Hotel Jans was vlakbij dachten we. Maar we misten een pijl( was weggehaald) en liepen daardoor verkeerd. We waren al bijna bij het Mirnser Klif. Door het bos gingen we een andere weg terug naar hotel Jans. Inmiddels was het al 11.30. De koffie smaakte ons heerlijk. Na Sybrandy’s Vogelpark ( tegenwoordig Speelpark) een lus door het bos van Oudemirdum. Vlak voor Sybrandy een doodlopende weg in, langs een graspad weer terug naar het Rysterbos. Via een verhard fietspad kwamen we tenslotte weer in Bakhuizen.

Klik hier om foto’s te bekijken van deze tocht

Klik hieronder om onze Facebook-pagina te bekijken:

wandel-300x214

knblo

facebook